Vår personal

 

<strong>Marcus Furusköld</strong>
Marcus FurusköldCEO
Marcus är vår dagliga ledare och arbetar dagligen med sälj för lantbruk och industrin.  Marcus har ett stort intresse för lantliv och är en hängiven jägare.
<strong>Lars Andersson</strong>
Lars AnderssonInomgårdsspecialist
Lars är personen som svarar när du ringer. Lars hjälper dig med frågor som rör fodersilo, flexskruvar och fjäderfäinrede. På fritiden tillbringar Lars mycket tid på sitt sommarställe som ligger utanför Lidköping.
<strong>Per-Anders Furusköld</strong>
Per-Anders FurusköldSenior advisor
Per-Anders är företagets anfader och vår expert inom silor och foderskruvar, P-A tillbringar sin lediga tid tillsammans med hustrun i sommarhuset på Kållandsö. 

Vi är det lilla familjeföretaget med personlig service!

Personlig service, flexibilitet och stort engagemang är våra ledord. Vi hjälper gärna till i Ert projekt, stort som smått!

<strong>Jonas Hagström</strong>
Jonas HagströmSäljare Mälardalen / Norge
Jonas har ett gediget kunnande om utgödsling, fodersilor och transportskruvar. Han utgår ifrån Katrineholm men har hela Sverige som sin arbetsplats. Alltid med ett leende på läpparna!
<strong>Glenn Frost</strong>
Glenn FrostFälttekniker
Glenn är en av våra kringresande montörer, han är expert på foderskruvar och fodersilor. Glenn tillbringar mycket tid med sina hästar, han är nämligen gammal SM-mästare i westernridning
<strong>Ludwig Olsson</strong>
Ludwig OlssonFälttekniker
Ludwig är vår kringresande montör, han sköter montage av foderskuvar, anläggningar för foderberedning och kycklinginrede. Ludwig ägnar sin fria tid åt jakt och husrenovering på sin gården i Saleby.
<strong>Bengt Lundberg</strong>
Bengt LundbergMontagetekniker
Bengt är vår inne montör och är ansvarig för byggnationer av silor. Vid sidan av driver han även ett lantbruk med ett 70-tal dikor. 
<strong>Mikael Hammarén</strong>
Mikael HammarénFälttekniker
Mikael är en av våra kringresande tekniker, han driver även en växtodlingsgård utanför Lidköping och har en hög kompetens inom detta område.
<strong>Lars Johansson</strong>
Lars JohanssonMontagetekniker
Lars är en av våra duktiga silomontörer som utgår ifrån Skara, fritiden tillbringar han helst i sin Mustang.
<strong>Niclas Karlsson</strong>
Niclas KarlssonSvets & Montage
Niclas är personen som med god hand svetsar din skruvspiral eller ditt bulkrör, Niclas driver även en växtodlingsgård parallellt med arbetet på Furab.
<strong>Peter Rask</strong>
Peter RaskTransport / kranbil
Peter är vårt ansikte ute på vägarna, han rattar vår kranbil och är fenomenal på att resa och flytta silor.